Alpic Air ilmalämpöpumppu  KAASU R32

 

Voimakas ja energiatehokas AlpicAir-invertterityyppinen ilmastointilaite luo miellyttävän ilmaston sisätiloissa, vaikka ulkolämpötila olisi äärimmäinen.
Ilmastointilaite toimii hiljaa ja sallii huoneen lämpötilan ylläpitämisen jopa +8 ° C: een saakka. Käyttötila näkyy kätevästi laitteen LED-näytössä. Laite lämmittää tehokkaasti vielä -30 ºC...

Voimakas ja energiatehokas AlpicAir-invertterityyppinen ilmastointilaite luo miellyttävän ilmaston sisätiloissa, vaikka ulkolämpötila olisi äärimmäinen. Ilmastointilaite toimii hiljaa ja sallii huoneen lämpötilan ylläpitämisen jopa +8 ° C: een saakka. Käyttötila näkyy kätevästi laitteen LED-näytössä

Premium sarja

10.01.2019

AlpicAir- invertterityyppinen ilmastointilaitteet ovat hiljaisia ja tehokkaita, ja ne tarjoavat hyvän ympäristön, jossa energiankulutus on alhainen. Valittavana on useita käyttötapoja ja TFT-näyttö antaa hyvän kuvan laitteen toiminnasta.

ECO sarja

02.01.2019

ECO on moderni ja tyylikäs ilmastointi, joka sopii mihin tahansa sisustukseen. Swing-tila siirtää läppiä ylös ja alas, jotta lämpötila jakautuu täydellisesti koko huoneeseen. Käyttötila näkyy kätevästi laitteen LED-näytössä.

Pyydä tarjous!